Ertuğrul Gazi Ortaokulu

WEB https://sorgunertugrulgaziortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeni doğan Mahallesi Çekerek Yolu 7011.Sokak
VİZYON : Eğitim Yönetiminin bilimsel gerekliliklerine uyan, sürekli kendini sorgulayan ve geliştiren, kurum içi dinamiklerini en etkin şekilde harekete geçiren, bilişim çağının standartlarını yakalamış, toplumun sosyal, kültürel ve sanatsal ihtiyaçlarını tespit edebilen, bu ihtiyaçlara çözüm bulma irade ve yeterliliğini kazanmış, geleceği şekillendirebilecek ve kişiliğiyle çevresine örnek oluşturucak donanım ve cesarete sahip öğrenciler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu; aklı hür vicdanı hür, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası sahiplenip koruyabilen, korkmayan yaşanan hayatı yorumlayabilen, ahlaki olgunluğa sahip, bir üst öğrenim için öğrencilerimizi hazır hale getirmek ve hayatta karşılaşacağı her türlü problem için çözüm üreten bireyler yetiştirebilmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 - 15:25
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz-Kalorifer
Servis : Okulumuza uzaktan gelen öğrenciler, özel servislerle anlaşıp gelebiliyor.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine yaklaşık 1.5 km uzaklığındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda; Atletizm, Kros, Futbol etkinlikleri düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Satranç, eTwinning Projeleri, Robotik Kodlama Eğitimleri, Tiyatro Eğitimleri
Proje Çalışmaları : Tubitak Bilim Fuarı, eTwinning Projeleri